24 Temmuz 2017 Pazartesi

SEN ACININ HANGİ RENGİNDESİN?

Bazen bazı acıların üstesinden gelemeyecekmiş gibi hissederiz. Etrafınızdaki o büyük kalabalığı görmezden gelir yalnız olduğumuz hissiyatına kapılırız. Acıların derinliği pes etmeye hazır bizi en olmadık yerde yakalar hallaç pamuğu gibi oradan oraya fırlatırken sanki dünya üzerinde yaşanılan en büyük, en olağan dışı olay bu ve "bu sadece benim başıma geliyor"u düşünür dertlere bir dertte buradan ekler "Neden ben ? " diye sormaktan kendimizi alıkoyamayız.

Oysa ki o yaşanması en zor acının tek tarafı biz değilizdir. Sadece o acının şiddeti, rengi, hissiyatı sende farklıdır. Başka biri farklı renkte farklı açıdan yaşarken sen farklı bir tonundasındır belki. O yalnız olduğun düşüncen gözlerini açıp baktığında geçecek yakınlıktadır beklediğin aradığın başka biri . Ve daha niceleri yaşanacak yaşanması muhtemel onca acı sırada beklerken en olmadık yerde bittim tükendimlerle anlamını yitirecektir daha şiddetli bir acı. Acının bile hakkını vermeden yaşayacaksın ki bu daha acı ...

Benim acım mavi ...


Suzan DİNLER

İlgili resim






Kitap okusanıza ! Şöyle ruha işleyen acıyı dindiren dindiremese bile bir nebze hafifleten kitapları . Bence "İnsanın Acısını İnsan Alır "la başlayın buna .


"Bunu bir bitiş sayma ne olur. Yaşadığı her şey sürüyor insanda. Ölümden başka bitiş yok.
Sen benim duygularımı değil, tenimi değiştirdin. Bir orman uğultusu gibi içimde süreceksin.
Gökyüzü gibi göz göz ışıyacağım ömründe. Ben soludukça senin göğsün inip kalkacak.
Bir duygu hazinesi olacağım kirpiklerinde. Tanıdığım her insana senden iyilikler katacağım.
Ufkun arkasını sen gösterdin bana.."


Teşekkürler Şükrü ERBAŞ ...






https://listekitap.com/kitap/sukru-erbasin-insanin-acisini-insan-alir-kitabindan-icinize-isleyecek-15-alinti/