26 Nisan 2017 Çarşamba

Zoru görünce kolaya kaçıyorsunuz...



Zor günler olacak yaşanacak hayat güllük gülistanlık değil. Tabi zorluklar mücadele gerektirir. İnanç hırs sabır gerektirir. Zoru görünce hiç bir şey yapmamış olmak bir nebze sabır gösteriyor olduğunuzu doğrular evet ama yeterli olan olması gereken hayattan el etek çekmek değil. hayata sizi bağlayacak bu zorluktan sizi ne nasıl kurtaracak onu bulmaya çalışmaktır.

Pes etmek kolay. vazgeçmez hatta hiç bir şey yapmamak çok kolay. kolaycı hazır insanlar olmayın. bu hayat koca bir imtihan sahnesi. durmak beklemek vazgeçmek zaman kaybından başka bir şey değil.

Zorlukların geçici süreli olduğunu unutma. Süresi ne kadar sürer ne kadar acıtır yaralar iz bırakır kestirilmez ama her zorluk günün birinde geçicidir. Bizim yapmamız gereken tahammül göstermek tevekkül etmektir.


Karakterin güçlenmesi için olgunlaşmak olaylara daha sağlıklı bakabilmek için acıdan zordan geçmek gerekir. Her şeyi olduğu gibi bunu da lehine çevirmeyi öğrenmelisin. Bu acı bana ne katacak. Dayanamam dediğim bu zorluğa ne kadar dayanacağım . Geçip bittiğinde ne öğrenmiş olacağım . Dur düşün acının rehavetine kapılıp olmazı getirme aklına sükuneti koru hayattan bağını koparma. Unutma en öneli şey sağlık. Şükretmek için sebepler ararken hala hayatta olduğunu unutma hayattaysan şansın hala var hala o baş edemem dediğin her neyse onunla baş edebilirsin.

Sabrın selametine inan.
Yanında olanların gerçekten seni sevdiklerine inan
Pes etmek vazgeçmek kolaycılık ! Sen kolayı sevme.
İnançlarına sarıl. Dua et .

SD.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder